Ekonomi

GOOGLE NGA SHTËPIA

Gjigandi teknologjik Google ka marrë vendimin që deri në verën e vitit tjetër punonjësit të punojnë nga shtëpia , për shkak të pandemisë ...
Ekonomi

HUAWEI BOOM TË ARDHURASH

MË SHUMË 64 MILIARDË $ PËR  6 MUJORIN E PARË 2020 454 miliardë CNY  apo  më  shumë se 64 miliardë dollarë janë të ...
Kalendar eventesh

Eventi, Tirana Tech Open 25-27 Shtator 2019

TIRANA TECH OPEN 2019 mirëpret sipërmarrjet pjesëmarrëse, startup-et, studentë e nxënës, vizitorë të interesuar në datat 25, 26 dhe 27 Shtator 2019 në ambjentet e Expocity Albania. Me pjesëmarrjen e mbi 60 sipërmarrjeve, ...
Teknologji

“Learning Mind”

“Learning Mind” E kush nuk e përdor sot internetin si një mjet komunikimi? Por, a e keni menduar ndonjëherë efektin që interneti ka ...