- Advertisement -spot_img

TAG

iPhone

Apple planifikon të zgjerojë biznesin e reklamave

Apple Inc po planifikon të zgjerojë biznesin e tij të reklamave duke shtuar një vend të dytë reklamimi në seksionin "e sugjeruar" të faqes...

Samsung bën të mundur përdorimin e Android në iPhone

Samsung lëshoi një veçori të quajtur iTest për të joshur përdoruesit të kalojnë iPhone në Android. Kjo veçori lejon përdoruesit e iPhone të provojnë...

Si të hapni telefonin tuaj me Face ID ndërkohë që keni vendosur maskën

Të vendosësh maskën në këtë kohë pandemie kur Covid-19 e kemi nëpër këmbë është tepër e rëndësishme, pasi mbrojmë veten dhe të tjerët rreth...

Apple sapo lëshoi një “update” të ri të sigurisë! Ja çfarë duhet të dini për të

Për shumë përdorues të iPhone, duket sikur ka gjithmonë një azhurnim të ri të Apple që ata duhet të instalojnë në pajisjet e tyre....

Latest news

- Advertisement -spot_img