Hotel Panorama Dajt, qetësia dhe pamja e lakmuar nga të gjithë

I ndërtuar që në vitin 1995, në mes të Parkut Kombëtar të Dajtit gjendet Hotel Panorama, që është dhe pika e parë turistike në...
spot_img
spot_img