Hotel Restorant Alpet Theth, eksperienca që kërkoni në zemrën e alpeve shqiptare

I vendosur mes gjelbërimit dhe ajrit të pastër, 1.2 km nga Parku Kombëtar i Thethit, Hotel Restaurant “Alpet Theth” është hoteli që ju...
spot_img
spot_img