Më shumë se “Miq”? A po dalin vërtet David Schwimmer dhe Jennifer Aniston?

Tani që David Schwimmer dhe Jennifer Aniston po dalin bashkë, ribashkimi i Friends është bërë një dokument i rëndësishëm historik dhe duhet ruajtur përgjithmonë. Është...
spot_img
spot_img