Meghan dhe Harry në daljen e tyre të parë në New York

Duka dhe Dukesha e Sussex kanë bërë ecjen e tyre të parë në publik në New York së bashku - dalja e tyre e parë e madhe që kur lindi vajza e tyre.

Zhvillimi i Ekonomisë Blu, Shqipëria kërkon 80 milionë USD borxh tek Banka Botërore

Qeveria shqiptare ka kërkuar një tjetër hua tek Banka...

Si “bli tani, paguaj më vonë” u bë një industri prej 100 miliardë dollarësh

Miliona blerës tani përdorin një shërbim blej tani, paguaj...

Ky grafik tregon 6 fazat e rritjes së karrierës. Ku jeni ju tani?

Njerëz të ndryshëm janë të destinuar për rrugë të...

Horoskopi ditor – 23 shtator 2021

Horoskopi ditor 23 shtator 2021.
spot_img