Latest blog posts

Written by our founders and volunteers, keeping you up to date!

Erion Braçe: Paga minimale të rritet në 40 mijë lekë

Erion Braçe, ish Zv. Kryeministër ditën e djeshme në rrjetet e tij sociale ai ka rihapur debatin e pagës minimale. Braçe thekson se shqiptarët po largohen çdo ditë dhe më shumë prej pagës së ulët.

Meghan dhe Harry në daljen e tyre të parë në New York

Duka dhe Dukesha e Sussex kanë bërë ecjen e tyre të parë në publik në New York së bashku - dalja e tyre e parë e madhe që kur lindi vajza e tyre.

BE propozon rregullin për karikues universalë, tipi USB-C

Prodhuesit do të detyrohen të krijojnë një zgjidhje universale të karikimit për telefonat dhe pajisjet e vogla elektronike, sipas një rregulli të ri të propozuar nga Komisioni Evropian (KE).

10 këshilla të lehta për të qenë të disiplinuar, produktivë dhe të lumtur gjatë punës nga shtëpia

"E shkolluar në shtëpi nga klasa e parë deri në të tetën me tre vëllezërit dhe motrën time, unë u rrita në një grup të rreptë ortodoks dhe në përgjithësi më lejohej të dilja jashtë pronës vetëm për klasën e edukimit fizik, për kishën, klasën e baletit, bibliotekën dhe dyqanin ushqimor deri në moshën 14 vjeç." "Atje, fjalëkalimi i internetit ishte sekret, televizori mbahej në një dollap dhe vetëm 30 minuta kohë para ekranit lejohej gjatë fundjavave - përfshirë video...

Horoskopi ditor – 24 shtator 2021

Horoskopi ditor 24 shtator 2021.