Friday, September 24, 2021
21.5 C
Tirana
  • Loading stock data...
  • Loading stock data...
  • Loading stock data...
Të Fundit
- Law Firm Visha-spot_img
- Veza Rea's-spot_img

Erion Braçe: Paga minimale të rritet në 40 mijë lekë

Erion Braçe, ish Zv. Kryeministër ditën e djeshme në rrjetet e tij sociale ai ka rihapur debatin e pagës minimale. Braçe thekson se shqiptarët po largohen çdo ditë dhe më shumë prej pagës së ulët.

Erion Braçe: Paga minimale të rritet në 40 mijë lekë

Erion Braçe, ish Zv. Kryeministër ditën e djeshme në rrjetet e tij sociale ai ka rihapur debatin e pagës minimale. Braçe thekson se shqiptarët po largohen çdo ditë dhe më shumë prej pagës së ulët.