- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Ndryshimi i klimes

Ankthi klimatik është i vërtetë. Si të përballeni kur ndiheni sikur bota po digjet

Nga ndotja në shkrirjen e akullnajave deri te uraganet katastrofike, zjarret dhe përmbytjet, efektet e ndryshimit të klimës mund të duken dërrmuese - dhe kjo ka një efekt shkatërrues në shëndetin tonë mendor. Si mund të përballohet kur problemi ndihet kaq… i madh?

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img