Maloku: Mund të lodhesh nga çdo gjë, me përjashtim të punës nëse e bën me pasion

E shohim mjaft aktive me profesionin si gazetare. Oljana Maloku na shoqëron në lajmet e mëngjesit në Televizionin Kombëtar Klan News çdo ditë nga ora 9:00 deri në orën 11:00, po ashtu është kthyer tashmë në promovuese dhe një zë për bizneset shqiptare dhe më gjerë me emisionin Pro Business në Televizionin Kombëtar Klan Plus. … Continue reading Maloku: Mund të lodhesh nga çdo gjë, me përjashtim të punës nëse e bën me pasion