AktualitetTeknologjiUncategorized

Apple planifikon të zgjerojë biznesin e reklamave

0

Apple Inc po planifikon të zgjerojë biznesin e tij të reklamave duke shtuar një vend të dytë reklamimi në seksionin “e sugjeruar” të faqes së saj të kërkimit në App Store, raportoi Financial Times të enjten.

Foleja e re e reklamave, e cila do të dalë në fund të muajit, do t’u lejojë reklamuesve të promovojnë aplikacionet e tyre në të gjithë rrjetin, sesa në përgjigje të kërkimeve specifike, sipas raportit.

Raporti vjen ndërsa Apple ka në plan të dërgojë kërkesa për përdoruesit e iPhone për të lejuar aplikacionet të përdorin të dhënat e tyre për reklama të personalizuara, një veprim që ka tërhequr reagime nga rivali i teknologjisë Facebook Inc, i cili argumenton se ndryshimet do të dëmtojnë biznesin e reklamave të kompanisë së mediave sociale.

Burimi: Reuters

Përfitimet e “hapësirave blu” në mendje dhe në trup

Previous article

Pjesëmarrja në ekonominë rrethore mund të ndihmojë bizneset të tërheqin klientë

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Aktualitet