IKU 15 VJECE NGA SHQIPËRIA, SOT BËN KARRIERE NË SHBA. JA KUSH ËSHTË ELONA LOPARI

Elona rrëfen historinë e saj të suksesit për Probizz  me një eksperiencë mbi 20 vjecare në ndërmarrje të madhe në burime njerëzore dhe pozicione...
spot_img
spot_img