Mali Valamara: liqenet akullnajore, natyra dhe historia në zemrën e Shqipërisë

Një zonë e paprishur, e pasur me histori dhe kulturë, dhe e karakterizuar nga peisazhe të mrekullueshme natyrore: veçoritë që e bëjnë malin Valamara...
spot_img
spot_img