Njihuni me sipërmarrësen që mëson kompjuterët të kuptojnë emocionet njerëzore

Kompjuterët janë të zgjuar. Ata ruajnë dhe përpunojnë sasi të mëdha të të dhënave sa hap e mbyll sytë, përkthejnë gjuhën në çast dhe...
spot_img
spot_img