Nënshkruhet marrëveshja, KfW financon 100 milion euro për sistemin elektroenergjetik

Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit mes Qeverisë Shqiptare dhe KfW për financimin e një fondi prej 100 milion euro për sistemin elektroenergjetik shqiptar.  Marrëveshjen për palën shqiptare e nënshkroi Ministrja e Financave...
spot_img
spot_img