Bitcoin do të zëvendësojë dollarin amerikan, i tha Jack Dorsey Cardi B-s

Sipas Jack Dorsey, Bitcoin, do të zëvendësojë dollarin amerikan.

Në një tweet të fundit në Twitter me super reperen Cardi B, ish-CEO i Twitter Jack Dorsey i tha këngëtares së “WAP” se Bitcoin do të zëvendësojë dollarin amerikan, duke demonstruar edhe një herë mbështetjen e tij të palëkundur për kriptomonedhën më të madhe.

Ndërveprimi në Twitter midis reperes fituese të Grammy-t dhe miliarderit të teknologjisë për uzurpimin e kriptomonedhës së dollarit ka ngjallur shumë reagime në Twitter.

Komunitete të tjera të kriptomonedhave u shfaqën gjithashtu në përgjigjet e Cardi B, ku bashkëthemeluesi i Dogecoin Billy Marcus publikoi një shënim se si Dogecoin është më i qëndrueshëm se dollari amerikan.

Pas dorëheqjes si CEO i gjigantit të mediave sociale në fund të nëntorit, Dorsey gjithashtu e riemëroi Square, kompaninë e tij të pagesave celulare, në Block. Ai tani ka marrë përsipër punën e tij të ëndrrave si një avokat me kohë të plotë i Bitcoin.

Në një postim të veçantë, Dorsey synoi gjithashtu “web3”, termi i përdorur për të përshkruar në mënyrë të paqartë gjeneratën e ardhshme të internetit.

Shefi i Block thotë se ky nuk është gjë tjetër veçse një “entitet qendror me një markë të ndryshme”.

Ai nuk është i vetmi miliarder që nuk blen trendin e ri të kriptove. CEO i Tesla, Elon Musk, njeriu më i pasur në planet, e quajti Web 3 “BS” në fillim të këtij muaji. Në një postim në Twitter të datës 20 dhjetor, ai ofroi një opinion më të saktë për këtë çështje, duke pretenduar se termi tingëllon më shumë si një “fjalë kryesore marketingu” sesa e ardhmja e internetit.

Në një tjetër Tweet Dorsey e pa si të rëndësishme të fokusohej në teknologjitë fleksibël që njerëzit tashmë kanë.

Burimi: Newropeans