Britney Spears: Familja më ka lënduar ‘më thellë’ se sa fansat mendojnë

Britney Spears foli sërish për familjen e saj në një postim të së hënës në Instagram. Ajo iu drejtua atyre: “Më lënduan më thellë se sa do ta dinit ndonjëherë!

A nuk ju duket e çuditshme të stërmundoheni për të organizuar udhëtime ose takime për drekë me njerëzit që doni duke e ditur se do të largohen pas 10 minutash 🙄 ???”– shkroi superylli i popit në postim.

OK, e kuptoj… ata janë të disponueshëm për mua vetëm kur është e përshtatshme për ta… mirë, unë nuk jam më e disponueshme për asnjë prej tyre tani 🙅🏼‍♀️ !!!” Spears vazhdoi. “Nuk më shqetëson të jem vetëm… dhe në fakt jam lodhur duke qenë kaq mirëkuptuese siaNënë Tereza… nëse jeni të pasjellshëm me mua, atëherë ka mbaruar… paqe ✌🏼!!!”

Këngëtarja e “Toxic” ka kritikuar të afërmit e saj se ishin bashkëpunëtorë në kujdestarinë e saj 13-vjeçare. Ajo tha se është e vetëdijshme se “çështja e konservatorit do të përfundojë”, megjithëse ajo “ende kërkon drejtësi!!!”

Unë jam vetëm 1.62 m e gjatë” dhe kam luajtur rolin e personin më të madh gjatë gjithë jetës sime,” përfundoi ajo. “A e dini sa e vështirë është???”

Marrëveshja ligjore kufizuese që kontrollon çështjet personale, financiare dhe mjekësore të Spears u krijua nga babai i saj, Jamie Spears, në 2008. Pas një beteje të vështirë, avokati i ri i Britney, Mathew Rosengart, dhe një ushtri mbrojtëse #FreeBritney, Jamie, 69 vjeç, u pezullua përfundimisht nga kujdestaria më 29 shtator.

Burimi: Page Six