Çfarë duhet të dini për terapinë me dritë LED dhe a mund të ndihmojë ajo me rrudhat, puçrrat apo njollat ​​e errëta

Terapia e dritës LED është trendi më i fundit i kujdesit të lëkurës që reklamohet nga dermatologët dhe estetistët dhe synon të reduktojë rrudhat,...
spot_img
spot_img