Një ekspert i TikTok thotë se aplikacioni është superfuqia e re e mediave sociale të Kinës dhe ka pasoja globale

TikTok nuk është vetëm një nga hitet më të mëdha në historinë e aplikacioneve të mediave sociale. I krijuar nga sipërmarrës dhe inxhinierë kinezë, TikTok...
spot_img
spot_img