Elon Musk ofendon rëndë Mark Zuckerberg-un

Lançimi i “Threads” ka rritur tensionet mes dy miliarderëve Elon Musk dhe Mark Zuckerberg.

Ceo i Twitter se fundmi në një status shkruan për CEO e META-s “Zuck is a cuck” qe do të thotë Zuck është një qyqe (zog)

 “Cuck” është një fyerje që përdoret për të sulmuar maskulinitetin e një kundërshtari. Është shkurtim i fjalës “kurku”, fjalë që daton në mesjetë i cili përshkruan një burrë që është i vetëdijshëm për pabesinë e gruas së tij dhe pranon atë.

Më herët Zuckerberg-ut i është drejtuar një letër nga avokatët e Twitter-it, ku i shprehin shqetësimin për kopjim të platformës së tyre.