Gazheli vizitë në Doganën Durrës

Drejtori i Përgjithshëm i Doganës, Genti Gazheli, zhvilloi një vizitë në Degën Doganore të Durrësit.

Gjatë takimit me doganierët e kësaj Dege z.Gazheli diskutoi mbi punën e përditshme, pasi Durrësi është pika kryesore hyrëse detare në vend.

Kreu i Doganës Shqiptare kërkoi performancë në nivele të larta të çdo doganieri, sidomos në pritjen dhe kontrollin e pasagjerëve, por dhe bizneseve.