Kim Kardashian mban një leksion në Harvard Business School

Më 20 janar, themeluesja e SKIMS udhëtoi për në Boston dhe vizitoi Shkollën e Biznesit në Harvard, ku dha një leksion të ftuar për studentët rreth kompanisë së saj të veshjeve të formës.

Unë fola në Shkollën e Biznesit të Harvardit dje për një klasë të quajtur HBS Moving Beyond DTC,” shkroi Kim në Instagram më 21 janar.

“Detyra e klasës ishte të mësonte për @skims, kështu që partneri im Jens [Grede] dhe unë folëm për marketingun tonë, sfidat tona dhe fitoret tona më të mëdha.”

Kim vazhdoi, “Jam shumë krenare për Skims dhe mendimi se është një kurs që studiohet në Harvard është thjesht i çmendur!!! Faleminderit profesor Len Schlesinger dhe @harvardhbs që na mirëpritët. #BucketListDream

Postimi i yllit të Kardashians shfaqi foto të saj në kampus, e veshur me një kostum të zi me vija dhe një pallto të gjatë lëkure të zezë. Ajo përfshiu një foto të saj me nxënësit në klasë.

Kim gjithashtu ka vizituar një klasë të Universitetit të Harvardit më parë. Në vitin 2013, ajo shoqëroi të fejuarin e atëhershëm Kanye West, tashmë ish-bashkëshortin e saj, teksa ai dha një leksion në Shkollën e Diplomuar të Dizajnit të Harvardit si pjesë e “Serialit të Leksioneve të Dizajnit DONDA”.

Burimi: E Online