Limoni, zgjidhja për tu dobësuar

Përveç palestrës dhe dietës mund të humbisni peshë edhe duke konsumuar uji me limon.

Dietologët në vende të ndryshme të botës e këshillojnë si mënyrë efikase për të rikthyer trupin në formën e duhur.

Limoni është i pasur me fibrën pektine. Pektina është një fibër që gjendet tek frutat dhe perimet.  Kjo lëndë ka aftësinë për të reduktuar oreksin.

Në këtë mënyrë shumë njerëz kanë arritur jo vetëm mos të shtojnë peshë por të dobësohen akoma më shumë.