Në stinën e vjeshtës duhet konsumuar çaj

Në stinën e vjeshtës rekomandohet shumë që të konsumohen çajrat e ndryshme bimore, ndikojnë pozitivisht në shëndetin tonë.

1. Çaji i boronicës, ndihmon në qarkullimin e gjakut

Për të marrë rezultate të kënaqshme, ne rekomandojmë të paktën tre gota çaji në ditë. Lufton celulitin.

2. Çaji me xhinxher djeg kaloritë

Pirja rregullisht i këtij çaji mund t’ju ndihmojë të humbni peshë dhe të pastrojë trupin tuaj nga toksinat.

3. Çaji me kanellë për të luftuar mikrobin candida.

Vetitë e këtij çaji kanë një efekt shërues dhe të dobishëm në sëmundje të tilla si candida albicans dhe në bakterin e Escherichia Coli.

4. Çaji me manaferrat e dëllinjës, pastrues dhe anti-celulit.

Ky çaj është një kurë e jashtëzakonshme për celulitin, reduktimin e likuideve të trupit.