OXILVER® Skin, zgjidhja e problemeve me lëkurën tuaj gjatë ditëve të plazhit

Kujdesi ndaj lëkurës është primar në çdo ditë të vitit, por sidomos në periudhën e verës, ku ndikojnë negativisht faktorë të shumtë si temperaturat e nxehta, rrezet e dëmshme të diellit, shtimi i insekteve etj. që sjellin dehidratim, papastërti dhe irritim të lëkurës suaj. Diamonds Cluster sjell në treg produktin e domosdoshëm për skincare-in tuaj, OXILVER® Skin, i cili garanton sukses dhe eficencë.

OXILVER® Skin është një produkt i gjeneratës së re të kozmetologjisë moderne që ka zhvilluar një mënyrë efektive për të oksigjenuar, ushqyer dhe mbrojtur qelizat e lëkurës dhe thonjve. OXILVER® Skin pastron, ushqen, hidraton dhe oksigjenon lëkuren.

Sekreti i aktivitetit të OXILVER® Skin qëndron në formulimin e tij revolucionar, bazuar në efektin plotësues të oksigjenit aktiv dhe argjendit jonik.

OXILVER® Skin ka përbërësit shtesë siç janë Acidi hialuronik dhe Aloe Vera.

Acidi hialuronik dhe Aloe Vera me efektet e tyre plotësuese ndihmojnë në hidratimin intensiv, fleksibilitetin dhe elasticitetin e lëkurës.

Acidi hialuronik është një komponent natyral i lëkurës dhe ka një kapacitet jashtëzakonisht të lartë të lidhjes së ujit. Mund të thithë deri në 1000 herë sasinë e ujit në raport me peshën e tij.

Aloe Vera ka aftësinë të transferojë substanca aktive, të cilat rrisin hidratimin dhe rigjenerimin e lëkurës.

Kombinimi i oksigjenit aktiv dhe argjendit koloidal trajton me sukses simptomat e ndryshme që paraqiten në lëkurën tuaj, siç janë:

  • aknet;
  • lëkurën e djegur nga dielli (ekspozimet në plazh – djegie e lehtë dhe e rëndë);
  • lëkura e skuqur dhe të irrituar;
  • lëkurën e pigmentuar;
  • herpesi;
  • eliminon rrudhat;
  • pickimi i insekteve (mickonjat);
  • e pastron dhe i jep elasticitet lëkurës.

OXILVER® Skin është prodhuar nga kompania sllovene ENIKAM.

OXILVER® Skin NUK PËRMBAN ALKOOL, KORTOKOSTEROIDE, DHE ANTIBIOTIK.

OXILVER® Skin NUK JEP REAKSIONE ALERGJIKE DHE NUK SHKAKTOJNË EFEKTE ANËSORE.

OXILVER® Skin JEPET PA RECEPT NGA MJEKU.

Mund të përdoren nga të gjitha moshat dhe në kombinim me çdo terapi dhe kozmetikë, dhe janë të përshtatshme për përdorim afatshkurtër dhe afatgjatë.

OXILVER® Skin Solution (100ml)

OXILVER® Skin Gel (30ml)

Nëse porositni dy (2) produkte, do të keni zbritje prej –10%!

Nëse porositni tri (3) produkte, do të keni zbritje prej –15%!

DIAMONDS CLUSTER GARANTON PËR SUKSESIN TUAJ!

Produktet OXILVER® Skin për Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut gjenden vetëm në dyqanin online www.diamondscluster.com, ose në faqet e Facebook (@DiamondsCluster) dhe Instagram (Diamonds.Cluster)./ProBizz.al