Pas dekadash pritjeje, një film i ri “Home Sweet Home Alone” do të dalë për këtë Krishtlindje

Pas një dekade larg ekranit, Home Alone më në fund do të kthehet në vitin 2021 me publikimin e ardhshëm të Disney+, Home Sweet Home Alone. Thashethemet e ndryshme për filmat e rinj të vendosur në ekskluzivitetin e dashur të festave kanë qarkulluar për vite me radhë, dhe rifillimi i Disney u njoftua zyrtarisht në vitin 2019. Ndryshimet e planifikimit dhe vonesat në prodhim të shkaktuara nga pandemia e koronavirusit e kanë shtyrë Home Sweet Home Alone pak më tej sesa pritej fillimisht, por më në fund, filmi i ri është pothuajse këtu.

Premiera e parë Home Alone u shfaq në kinema në 1990 dhe u bë menjëherë një sukses komercial, duke fituar rreth 500 milionë dollarë në të gjithë botën me një buxhet prej vetëm 18 milionë dollarësh. Home Alone shpejt hyri në panteonin e filmave të shkëlqyer të Krishtlindjeve të të gjitha kohërave, ku ka mbetur që atëherë. Katër filma të tjerë në seri janë lëshuar në vitet që pasuan, por ata kanë parë fitime në rënie me kalimin e kohës, gjë që shumë fansa i kanë atribuar mungesës së yjeve origjinal Macaulay Culkin dhe Joe Pesci. Sidoqoftë, entuziazmi rreth ekskluzivitetit ka mbetur i lartë, me shumë fansa që shpresojnë për një hyrje tjetër të fortë një ditë.

Falë Disney, ata fansa më në fund mund të marrin dëshirat e tyre për Krishtlindje. Home Sweet Home Alone është afër, dhe mund të jetë kthimi i shumëpritur për të formuar serialin që i nevojitet për dekada të tëra. 

Si një film i Krishtlindjeve, Home Sweet Home Alone do të vihet në dispozicion shumë para festave të 12 nëntorit 2021. Asnjë dalje teatrale nuk është planifikuar, pasi filmi u zhvillua si një transmetues origjinal për Disney+. Kjo do të thotë gjithashtu se, kur të dalë Home Sweet Home Alone, nuk do të kushtojë tarifa shtesë për Premier Access që kanë kërkuar disa nga shfaqjet më të mëdha teatrale të Disney si Black Widow dhe Mulan. Çdokush me një llogari Disney+ do të jetë në gjendje të transmetojë “Home Alone” pa pagesë shtesë.

Archie Yates do të luajë në rolin e protagonistit Max Mercer. Yates shpërtheu në Hollywood në vitin 2019 me performancën e tij të lavdëruar si Yorki në Jojo Rabbit, dhe ai duket si një zgjedhje perfekte si fëmija tjetër i rrethuar i Home Alone. Pjesa tjetër e kastit është e mbushur me komedianë veteranë, përfshirë Rob Delaney (Catastrophe, Deadpool 2), Kenan Thompson (Saturday Night Live, Kenan), Chris Parnell (30 RockRick and Morty), Ellie Kemper (The OfficeUnbreakable Kimmy Schmidt), Pete Holmes, Timothy Simons, Aisling Bea, Ally Maki, dhe Andy Daly. Home Sweet Home Alone është shkruar nga Streeter Seidell dhe Mikey Day i SNL, i cili gjithashtu do të shfaqet në film.

Burimi: Screen rant