Qendra Dermo Estetike “STAR” paketa bombë për trajtime

A e dini se Qendra Dermo Estetike “Star” po ofron paketa pafund me çmime fantastike për klientët për do gjë që duhet për kujdesin e lëkurë dhe trupit?

Ekzaktësisht, kjo qëndër ka menduar për cdo gjë.

Nga 59 euro që ishte pastrimi i thellë i fytyrës, tashmë kryhet vetëm me 25 euro. Pastrimi i thellë i fytyrës është ndër trajtimet më të rëndësishme të estetikës, sepse është i domosdoshëm për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkurës, kryerjen normale të funksioneve të qelizave të saj si dhe ndriçimin e saj. Është një trajtim nëpërmjet të cilit personi i specializuar, duke ndjekur procedurat specifike dhe përkatëse në varësi të llojit dhe nevojave të lëkurës, ka si qëllim largimin e yndyrës, papastërtive dhe qelizave të vdekura nga lëkura.

Produktet e “Star” janë fantastike të linjës @timeskincare_albania. Benefitet që përfiton lëkura prej tyre janë të jashtëzakonshme.

Janë produkte krejtësisht bimore pa paraben dhe pa parafinë. 

Specifike për çdo lloj lëkure.

Qetësojnë, freskojnë dhe hidratojnë lëkurën.

Pastrojnë dhe normalizojnë yndyrën e tepërt. 

I japin lëkurës shkëlqim.

Ushqyes për lëkurën me vitaminat e nevojshme.

Me super ofertë vjen edhe Lifting i fytyrës për vetëm 99 euro për 6 seanca.

Ja disa nga arsyet se përse nuk duhet ta humbisni këtë paketë:

  • Stimulon muskujt e fytyrës.
  • Ringjall elasticitetin e lëkurës.
  • Stimulon kolagjenin.
  • Përmirëson qarkullimin dhe limfodrenimin.
  • Tonifikon dhe konturon fytyrën duke e bërë të duket me mollëza më të ngritura, sy më të çlodhur dhe vetulla më të larta.

Për më shumë klikoni: https://www.instagram.com/qender_dermoestetike_star/?hl=en /ProBizz.al/

Displaying 226355828_254766199819169_4297148079438747220_n.jpg
Displaying 233821673_260182902610832_8590027675659433434_n.jpg
Displaying 229382739_256665452962577_7657896102119470843_n.jpg