Sa gjatë duhet të përdoren produktet kozmetike?

Për vajzat pjesë e pandashme e tyre janë produktet kozmetike.

Ato gjenden kudo , në banjë shporta të  mbushura me kremëra e shampoo, produkte kozmetike, në dhomën e gjumit, buzëkuqë, rimelë e kremëra.

Por sa gjatë duhët ti përdorim ato përpara se të skadojnë:

2 deri në 3 muaj: rimeli, scrubi dhe maskat e fytyrës, sfungjeri i trupit dhe manikyrët.

6 deri në 12 muaj: peneli i lëngshëm, kremi pudër, larësi i fytyrës dhe serumet e fytyrës.

1 deri në 1 vit e gjysmë: shkëlqyesi i buzëve, kremi mbrojtës kundër diellit, kremi hidratues, shampot, lapsi i syve dhe i buzëve.