Segmenti i ri Palasë – Dhërmi

Ministrja e Insfrastruktures Belinda Balluku inspektoi ecurine e punimeve ne segmentin rrugor Palasë –Dhërmi. Nje aks i rendesishem, sipas saj i cili i jep “frymemarrje” trafikut ne jug ndersa pritet te perfundoje brendaj nje viti. Segmenti i ri rrugor, afersisht 4.5 km i gjate, ku eshte kryer nje pjese e mire e punimeve u inspektua nga ministrja e Infrastruktures Belinda Balluku. Por ky eshte vetem projekti fillestar pasi ne kete aks parashikohen edhe nderhyrje te tjera qe do u sherbejne kembesoreve dhe turisteve.
“Ketu do te kete hapesie per kembesoret, qytetaret qe ecin me bicikleta dhe turiste qe levizin me mjete plazhi”– deklaroi Balluku.
Ministrja Balluku u la afat punetoreve 12 muaj per te dorezuar rrugen e cila lehtesohen levizjen e automjeteve pergjate jugut. /ProBizz/

Të Fundit

spot_img
Veza Rea'sspot_img