- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Certefikate

Qytetarët shqiptarë të sigurt tashmë për të udhëtuar falë certifikatës digjitale të COVID nga BE

Komisioni Europian ka lëshuar miratimin e certifikatës digjitale të vaksinimit ku një ndër 7 vendet për të cilat u lëshua ky miratim, duke përfshirë...

Kaosi i udhëtimeve do të zgjasë edhe pas verës

Tom Maples shpenzoi pesë ditë dhe gati 7,000 dollarë për t’u kthyer në Londër nga Tanzania në maj. Shumë vende afrikane janë në “listën...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img