- Law Firm Visha-spot_img

TAG

James Price

E ardhmja e botës do jetë pa naftë dhe pa qymyr – A jemi të përgatitur të jetojmë pa to?!

60% e rezervave të naftës dhe gazit dhe 90% e qymyrit duhet të qëndrojnë nën tokë nëse duam të kontrollojmë ngrohjen globale nën 1.5°C,...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img