- Law Firm Visha-spot_img

TAG

Time Iyer Utne

Impianti i parë fotovoltaik lundrues në Shqipëri fillon operimet tregtare. Balluku: Arritje e madhe, dy burime energjie brenda së njëjtës hapësirë

Pas përfundimit me sukses të fazës së zbatimit dhe lidhjen me rrjetin kombëtar të energjisë elektrike, njësia e parë e Impiantit Fotovoltaik Lundrues të...

Latest news

- Law Firm Visha-spot_img