Truri i babait ndryshon kur ka vajza

Shoqata Psikologjike Amerikane në një studim të fundit ka zbuluar se baballarët e vajzave jane më të përgjegjshëm ndaj nevojave të vajzave të tyre në krahasim me baballarët e djemve.

Studiuesit nga universiteti Emory dhe universiteti i Arizonës raportojnë se ndryshimet mund të jenë për shkak se baballarët i pranojnë ndjenjat për vajza me lehtë sesa djemtë.

Baballarët me vajza gjithashtu kanë një shprehje fytyre më të lumtur sesa baballarët që kanë djem.