WhatsApp po shton reagime emoji në tekste

WhatsApp njoftoi të enjten se po shton reagime me emoji në aplikacionin e tij të bisedës, duke ju lejuar të shprehni ndjenjat tuaja ndaj një mesazhi pa pasur nevojë të dërgoni një emoji individual si mesazh. Megjithëse kompania njoftoi reagime së bashku me veçorinë e saj të re të komuniteteve, zëdhënësi i Meta, Joshua Breckman tha për The Verge se reagimet do të jenë të disponueshme në të gjitha bisedat kur të nisin së shpejti.

Funksioni do të jetë relativisht i kufizuar në fillim, duke ju lejuar të reagoni vetëm me gjashtë emoji. Sidoqoftë, Will Cathcart, kreu i WhatsApp, tha se do të mbështesë “të gjitha emoji-të dhe tonet e lëkurës” në të ardhmen.

Është mirë të shohësh që kjo veçori po vjen në një aplikacion kaq të popullarizuar të mesazheve. Kompania gjithashtu njoftoi se do t’i lejojë përdoruesit të ndajnë skedarë shumë më të mëdhenj, duke vendosur madhësinë maksimale të skedarit në 2 GB, nga 100 MB. Është rritur gjithashtu numri i njerëzve që mund të jenë në një telefonatë zanore menjëherë nga tetë në 32.

Burimi: The Verge