28 Mars fluturimi i parë Tiranë-Dubai

Të gjithë ata që dëshirojnë të udhëtojnë për në Dubai, nga e diela do ta kenë më të lehtë pasi edhe në Aeroportin e Rinasit do të mundësohen fluturime direkte Tiranë – Dubai me FlyDubai.


Zyra e shtypit pranë TIA njofton se ditën e dielë zhvillohet edhe ceremonia në pistën e aeroportit dhe pritet avioni i parë nga Dubai në orën 13:30.

Linja ajrore me bazë në Dubai, Flydubai, do të operojë dy herë në javë, të Enjteve dhe të Dielave, me një Boeing 737.


Flydubai do të jetë linja e parë me qendër në Dubai që ofron fluturime direkte në këtë itinerar.