3 Shenjat e Zodiakut që zbulojnë se kush i do gjatë Hënës në Bricjap, 8 – 10 gusht 2022

Ndërsa është kënaqësi të ecësh nëpër botë, me sy të hapur dhe të mbushur me habi se çfarë mund të ndodhë më pas, ka raste kur një person vërtet duhet të dijë faktet përpara se të ndërmarrë hapin tjetër.

Ka një lloj pafajësie të bukur për të lëvizur pa ekspertizë ose për t’u përfshirë në diçka për të cilën nuk dimë, megjithatë, ka gjithashtu një moment kur duhet të dimë se çfarë po ndodh, veçanërisht kur tema është dashuria dhe kush është atje që ne mund t’i besojmë.

Dashuria e re është emocionuese dhe premtuese, por pjesa më e madhe e kësaj energjie pozitive ekziston në mendjet tona.

Ne u projektojmë të tjerëve atë që duam të shohim tek ata, por a është kjo dashuri apo është thjesht projeksion? Gjatë Hënës në Bricjap, ne do të vihemi në kontakt me anën tonë pragmatike dhe ky kalim do të na bëjë të dëshirojmë të dimë të vërtetën e çështjes: a na do njeriu në jetën tonë apo jo? Po tallemi me këtë person apo na duan vërtet ata?

Sepse kjo është shumë e rëndësishme, kjo njohuri. Pse të humbim kohë të çmuar me dikë që nuk na do ashtu siç dëshirojmë të na duan? Jeta është e shkurtër dhe ndërsa të gjitha përvojat janë të dobishme për ne në formën e mësimdhënies, ne nuk kemi nevojë për mësime afatgjata në dhimbje. Ne duam të dimë: kush na do dhe a është e vërtetë?

Gjatë Hënës në Bricjap më 8 gusht 2022, do të bëjmë pyetjen e hapur: a më do? Pse të shqetësoheni për të pritur një shenjë? Pse të humbim kohë duke hamendësuar? Nëse jemi në një marrëdhënie me dikë dhe qëllimi i kësaj marrëdhënieje është dashuria, besimi dhe besnikëria, atëherë çfarë kuptimi ka të mos e dimë?

Duhet guxim për të bërë këtë pyetje të thjeshtë, por përgjigja do t’ia vlejë guximin që duhet për ta bërë atë.

Ja cilat janë tre shenjat e zodiakut që zbulojnë se kush i do gjatë Hënës në Bricjap, 8 – 10 gusht 2022.

  1. Peshorja (23 shtator – 22 tetor)

Ndonëse nuk keni qenë kurrë kundër ngacmimeve apo sjelljeve lozonjare mes çifteve, ju e vlerësoni po aq shumë arritjen drejt e tek pika kryesore. Ju nuk jeni një person që domosdoshmërisht ka nevojë për dashuri në marrëdhëniet e tyre të dashurisë, por kur jeni ju ai që bie në dashuri me dikë, dëshironi të dini nëse ai ju do gjithashtu.

Gjatë Hënës në Bricjap, nuk do të mund të lejoni që ky informacion të shfaqet një ditë që dëshironi të dini, tani, sot.

Dhe për shkak se ju pëlqen të ndaleni në ndjekje, do ta pyesni personin tuaj nëse ju do, ose nëse është thjesht i lumtur që është me ju “siç është”.

Ju mund ta përballoni të vërtetën, gjithmonë keni qenë në gjendje të punoni me fakte, por në këtë ditë, do të shpresoni të dëgjoni lajmin e mirë, që është, sigurisht, se ata vërtet ju duan. Sa bukur për ju. Mbajeni gjallë.

  1. Shigjetari (22 nëntor – 21 dhjetor)

Ja ku del për të luajtur “ndershmëria” e Shigjetarit, pasi Hëna në Bricjap ju frymëzon që të arrini te pika dhe ta bëni shpejt. Ju jeni të dashuruar dhe besoni se personi me të cilin jeni është gjithashtu i dashuruar me ju, por asnjëri prej jush nuk ka pasur nervat për të dalë me këtë në një deklaratë.

Sa të çuditshëm jemi, ne njerëzit, që kemi frikë t’i themi ato dy fjalë të vogla sikur të ishte një dënim i përjetshëm dhimbjeje dhe lodhjeje e premtuar.

Ne themi të dua pranë të huajve, në mënyra të çuditshme dhe të lehta, por kur jemi në prani të dikujt që vërtet e duam, dikujt ndaj të cilit nuk e kemi pranuar kurrë këtë dashuri, papritmas bëhet detyra më e vështirë që na është caktuar ndonjëherë.

Gjatë Hënës në Bricjap, ju do të merrni mantelin e të patremburit dhe do t’i pyesni pa pikë: a më doni mua? Përgjigja juaj do të jetë më shumë se një buzëqeshje e turpshme, do të jetë një PO e fuqishme.

  1. Bricjapi (22 dhjetor – 19 janar)

Ju nuk dini rrugë tjetër përveçse të arrini te pika kryesore dhe gjatë Hënës në Bricjap, shenjën tuaj, do t’i afroheni personit me të cilin jeni përfshirë dhe do ta pyesni se si ndihet për ju. Ndërsa është e qartë se ata ju pëlqejnë, dhe se ata me sa duket e shohin veten duke qëndruar me ju, ju ende prireni të pyesni veten nëse ndjenjat e tyre për ju janë të sinqerta apo “meh”.

Duke qenë se nuk ju pëlqen të humbisni kohë dhe se me të vërtetë do të preferonit që të ishte një marrëdhënie DASHURIE, do t’i pyesni nëse janë apo jo të dashuruar me ju dhe nëse në të vërtetë ju duan.

Po, ju jeni të guximshëm dhe në fytyrën e tyre, por përsëri, kjo duket se është ajo që këtij person i duket kaq tërheqëse tek ju. Ata e pëlqejnë pragmatizmin dhe prakticitetin tuaj. Atyre ju pëlqen që ju keni nervat thjesht t’i pyesni nëse ju duan, gjë që do të zbuloni është se po, ata ju duan. Shumë Shumë.

Burimi: Your Tango