A është e rrezikshme mbajtja e thonjëve  artificial?

Kurimi i vajzave dhe grave me thonj artificial mund të jetë shumë e rrezikshme.

Ekspertët e lëkurës në një shkrim të  “The Sun”  kanë paralajmëruar se thonjtë tuaj që rritet nën ata që i mbani me xhel shkaktojnë infeksione të rënda. Kjo pasi bakteret mund të strehohen në lëkurë dhe thonjtë marrin ngjyrë blu, të gjelbërt apo edhe të zinj.

Problemi mund të shmanget duke përdorur pajisje të dezinfektuara dhe duke hequr rregullisht thonjtë artificial, shkruhet në “The Sun”.