Elvana Gjata koncert madhështor në “Air Albania”

Stadiumi “Air Albania” u ndez nga  koncerti madheshtor i Elvana Gjatës. Mijëra persona shijuan hitet e saj ndër vite një natë më parë.

Pas eventit, këngëtarja ka reaguar në rrjetet sociale duke i falenderuar të gjithë për dashurinë e dhuruar.

 “Wow, jam pa fjalë për këtë që sot më panë sytë. Ishit kaq shumë, e ndjeva kaq shumë dashuri sa po më plas zemra nga gëzimi. Kjo që pashë është një ëndërr që u bë realitet. Jam mirënjohëse për besnikërinë tuaj ndaj meje, mirënjohëse për secilin prej atyre që kam patur pranë gjithë këto vite, kompozitorë, producer, tekstshkrues dhe bashkëpunëtorë që kanë dhënë shumë mund e dashuri në rrugëtimin tim. Faleminderit nga zemra!” shkruan këngëtarja .