Ariana Grande në marrëdhënien ‘perfekte’ me Gomez

Nga “Gruaja e Rrezikshme” te gruaja e martuar!

Të shtunën, 15 maj, Ariana Grande, 27 vjeç, u martua me agjentin e pasurive të patundshme luksoze Dalton Gomez, 25 vjeç. Persona të brendshëm po flasin rreth arsyeve pse ai është i duhuri.

Ata janë një përshtatje e shkëlqyeshme së bashku“,- ka treguar një mik i tyre për PEOPLE. “Dalton nuk zhgënjehet nga fusha e famshme e saj dhe kjo është shumë e rëndësishme për Arianën. Ai është i ri, por i pjekur dhe e di se çfarë dëshiron nga jeta.

Një burim i dytë shton për Gomez: “Ai është shumë punëtor dhe i përqendruar. Nuk i pëlqen vëmendja dhe nuk është i impresionuar nga të famshmit. Ai është i përsosur për të.”

Grande filloi të takohej me Gomez në janar 2020. Pasi kriza e koronavirusit goditi SHBA, ajo u kthye në L.A nga New York për t’u karantinuar me Gomez.

Jeta e tyre së bashku është mjaft e veçantë,”-shton burimi.

Jashtë qendrës së vëmendjes, dyshja ndërtuan një themel të fortë dhe Gomez bëri propozimin në dhjetor. Ndërsa ylli i pop-it fillimisht pretendonte të kishte një martesë të madhe, ajo dhe Gomez vendosën të lidhnin nyjet në një ceremoni të vogël intime tani në vend që të prisnin deri pas pandemisë, thonë burimet.

Dhe gjatë fundjavës, çifti tha “Unë pranoj” në shtëpinë idilike të Grande në Montecito.

Ata u martuan,” i tha përfaqësuesi i Grande PEOPLE ekskluzivisht në një deklaratë të hënën. “Ishte e vogël dhe intime – më pak se 20 persona. Dhoma ishte aq e lumtur dhe plot dashuri. Çifti dhe të dy familjet nuk mund të ishin më të lumtur“.

Burimi: PEOPLE