Bitcoin rritet 5% në 49,106 dollarë

Bitcoin u rrit 5.01 % në 49,106.4 dollarë në 22:04 GMT të premten, duke shtuar 2,342.1 dollarë në mbylljen e tij të mëparshme.

Bitcoin, kriptomonedha më e madhe dhe më e njohur në botë, është rritur 77.4% nga niveli më i ulët i vitit prej 27,734 dollarë më 4 janar.

Ether, monedha e lidhur me rrjetin blockchain ethereum, u rrit 3.03% në 3,281.82 dollarë të premten, duke shtuar 96.64 dollarë në mbylljen e saj të mëparshme.

Burimi: Reuters