Caterina Firenze me një tjetër showroom të ri, Berat!

Caterina Firenze ka njoftuar lajmin e mirë për të gjithë fansat e kësaj marke, tashmë të mirënjohur jo vetëm në Shqipëri.

Përvec Showroom-it në Tiranë, Caterina Firenze ka hapur showroom-in më të ri edhe në Berat, aty ku në fakt prodhohen mjeshtërisht koleksionet e ”Caterina Firenze”.

Tashmë edhe qytetarët e Beratit dhe jo vetëm, edhe të qyteteve përreth mundet që të shohin dhe prekin nga afër të gjithë artikujt që prodhohen nga kompania me eksperiencë mbi 15 vjeçare.

Ashtu si në Tiranë, duke ruajtur të njëjtin stil arredimi, edhe në Berat ambjenti i showroom ofron një ambjent komod interesant dhe plot ngjyra.

Bukurinë dhe veçantinë këtij ambjenti ia shton koleksioni plot ngjyra pranverë-verë që gjendet i ekspozuar në showroom.

E veçanta e këtyre artikujve është se janë të punuara me dorë dhe 100% lëkurë.

Ju mjafton të prenotoni në rrjetet sociale apo në numrat e telefon të vënë në dispozicion dhe porosia ju vjen në dorë kudo që jeni.

I pyetur për planet në të ardhmen, administratori i kompanisë Z. Kriton Prendi thotë për Probizz.al se hapi i rradhës është hapja e një showroomi edhe në Prishtinë, Kosovë. Padyshim ky është një lajm i mirë për qytetarët e kosovës të cilët po ashtu janë besnikë të prodhimeve Caterina Firenze dhe blerës të rregullt.

Nuk na mbetet gjë tjetër veç se të presim sukseset e sigurta në vijim të Caterina Firenze!