Dhurata unike në duart tuaja

Po mendoni t’i bëni dikujt një dhuratë, por jeni shumë konfuzë se çfarë? Dhurata Ime Handmade ka menduar për ju! Dhuratat e personalizuara në çdo kohë janë dhurata të mirëmenduara dhe unike, që u japin vlerë çdo rasti. Duke qenë se jetojmë në një botë materialiste, të zgjedhësh punimet e personalizuara bën një ndryshim të madh, kështu dhuroni dhe art. 

Dëshira për ta bërë natyrën të flasë, dashuria për të dhe artin i shtynë ata për të hapur një biznes të tillë, si një formë për t’i shprehur ato. Këtë e bëjnë mjaft të dukshme materialet që ata përdorin, që janë pjesë e natyrës së vendit tonë. Guri simbolizon tokën, planetin tonë dhe në krijimet e tyre ka vetëm elementë natyrorë si gurë, drurë apo dhe lule natyralisht të thara. 

Krijimet e realizuara plot dashuri i gjeni vetëm në faqen e Instagramit dhurata_ime_handmade dhe së shpejti dhe në një dyqan fizik. 

https://www.instagram.com/p/CJ5xX-XMkRi/?igshid=1oey852y8vwqd

Porosia juaj ju vjen në shtëpinë tuaj brenda një jave, me shërbim delivery në të gjithë Shqipërinë, si edhe jashtë vendit.

Me mundësinë e zgjedhjes sipas preferencave tuaja, për një punim unik, nxitoni të porosisni tuajin!/ProBizz.al/