Eventi i Apple Tetor 2021: MacBook Pro 2021, AirPods 3 dhe më shumë

Është zyrtare – eventi i radhës i Apple do të zhvillohet më 18 tetor.

Ashtu si eventet e mëparshme më të fundit të Apple, ngjarja Unleashed do të jetë virtuale, e transmetuar nga Apple Park.

Në ngjarjen e parë Apple 2021, ne pamë lançimin e iPhone 13, Apple Watch 7, iPad të ri 9 dhe një iPad mini 6.

Lexo: Këtu është gjithçka që Apple lançoi në eventin e tij online

Eventi i radhës i Apple do të zhvillohet më 18 tetor në orën 19:00 të pasdites, sipas ftesave zyrtare që dolën më 12 tetor.

Produktet që mund të prezantohen gjatë këtij eventi janë MacBooks të rinj, një Mac Mini i ridizenjuar dhe me shumë mundësi gjenerata e 3-të e AirPods.

Prej disa muajsh në internet qarkullonin raportime se Apple ishte shumë pranë prezantimit të modeleve të reja 14 dhe 16 inç të MacBook Pro. Këto modele do të jenë hapi i fundit i tranzicionit të Apple nga përdorimi i proçesorëve Intel në përdorimin e proçesorëve të dizenjuar nga vetë kompania. Versioni i ri i këtij proçesori do të quhet M1X dhe do të zëvëndësojë proçesorin M1 që u prezantua vitin e kaluar. Ai vjen me 10 CPU cores dhe proçesorë grafikë me 16 ose 32 cores.

Besohet se gjenerata e 3-të e AirPods do të adoptojnë një dizajn të ngjashëm me AirPods Pro, me strukturë të vogël dhe kasë karikimi të ridizenjuar.

Burimi: Tom’s guide