Hotel Restorant Alpet Theth, eksperienca që kërkoni në zemrën e alpeve shqiptare

I vendosur mes gjelbërimit dhe ajrit të pastër, 1.2 km nga Parku Kombëtar i Thethit, Hotel Restaurant “Alpet Theth” është hoteli që ju nevojitet gjatë vizitës suaj fantastike në Theth, për ta bërë atë akoma më të bukur falë shërbimit me standard të lartë dhe komoditetit që ofron.

Eksperienca e tyre është e hershme. Që nga viti 2008 familja Berisha ka pritur turistë vendas dhe të huaj në bujtinën e saj, dhe më pas, me rritjen e kërkesave lindi ideja për të ndërtuar një hotel.

Që atëherë, sidomos në 5 vitet e fundit me shtimin e interesit të turistëve nga e gjithë bota, falë menaxhimit të mirë, hoteli ka pasur vizitorë të pafundëm, më së shumti nga Gjermania, Franca, Australia, Kanadaja, Zvicra etj.

Edhe infrastruktura është përmirësuar gjë që e bën më të thjeshtë lëvizjen në “Alpet Theth”.

Përveç shërbimit cilësor, ambjenteve akomoduese shumë të rehatshme dhe ushqimit të servirur plot shije në restorantin e hotelit, ofrohen dhe guida lokale në mënyrë që të përjetoni kënaqësinë maksimale që mund t’ju ofrojë qëndrimi në Theth duke eksploruar çdo perlë natyrore të tij.

Një eksperiencë që s’duhet lënë pa përjetuar!/ProBizz.al/

Gallery image of this property