16 aplikacionet kryesore të produktivitetit me rritjen më të shpejtë

Ndërsa puna hibride bëhet normë, aplikacionet që ndihmojnë njerëzit të menaxhojnë produktivitetin e tyre janë rritur në popullaritet.

Insider siguroi trafikun e aplikacioneve dhe shkarkoi të dhëna nga platforma e monitorimit të aplikacioneve Apptopia këtë javë. Të dhënat tregojnë se cilat aplikacione në dyqanin e aplikacioneve të Apple dhe dyqanet e aplikacioneve Android janë rritur më shpejt në terma të rritjes së përqindjes së shkarkimeve totale në krahasim me muajin e kaluar.

Lexo: Si mendon Microsoft se do të duket e ardhmja e takimeve hibride

Këtu janë 11 aplikacionet kryesore të produktivitetit me rritjen më të shpejtë në pajisjet Apple dhe Google për javën e parë të shtatorit.

APLIKACIONIRRITJA NË PËRRQINDJE
VPN Unlimited – Secure Shield
Një aplikacion që kodon dhe fsheh adresën IP
dhe vendndodhjen e pajisjes tuaj, së bashku me
sigurimin e një firewall të shtuar për siguri.
167.3%

Jamboard
Version i shërbimit dixhital
të tabelës së bardhë të Google.
115.6%

Google Slides
Software dixhital i prezantimit nga Google.
98.54%

Any.do: To do list & Calendar
Një aplikacion me listë detyrash që përmban
një listë simbolesh, kalendar dhe
veçori të kujtesës së shënimeve.
80.6%

Google Docs: Sync, Edit, Share
Versioni i aplikacionit të përpunimit
të fjalëve nga Google.
76.72%

CamScanner-PDF Scanner App
Një aplikacion që ju lejon të konvertoni
imazhet e marra me kamerën
e smartphone tuaj në PDF.
73.57%

X-VPN – Best VPN Proxy master
Një aplikacion menaxher i VPN
për pajisjet Mac dhe iOS.
70.92%

signNow: pdf document signer
Një aplikacion për përdoruesit e tabletave
që të nënshkruajnë, modifikojnë dhe ndajnë
dokumentet PDF në lëvizje.
70.05%

Microsoft PowerPoint
Software i prezantimit nga
Microsoft për pajisjet mobile.
63.27%

Microsoft Word
Software i Microsoft për përpunimin
e fjalëve për pajisjet mobile.
63.1%

TimeBloc – Daily Planner
Një aplikacion i planifikimit dixhital
me shënime, planifikim
dhe integrime kalendarike.
62.1%

Evernote Scannable
Një aplikacion skaneri që përdor kamerën
e pajisjes suaj celulare për të kthyer
fotot në dokumente dixhitale.
61.96%

Microsoft OneNote
Aplikacioni i marrjes së shënimeve
nga Microsoft.
61.19%

Best VPN Proxy Betternet
Një shërbim falas VPN për pajisjet mobile
që lejon përdoruesit të shfletojnë
privatisht dhe në mënyrë të sigurt.
59.87%

SkyVPN – Unlimited VPN Proxy
Një shërbim VPN për Mac dhe kompjuterët
desktop që ju lejon të përdorni një listë
mbarëbotërore të serverëve të shfletimit privat.
56.98%
Google Sheets
Aplikacioni i tabelave dixhitale të Google.
53.5%

Lexo dhe: Horizon Workrooms, ja si do të punojmë tani në metaverse

Burimi: Insider