Justin Bieber është duke luftuar me virusin e rëndë që i ka paralizuar njërën anë të fytyrës

Justin Bieber ka qenë duke luftuar me një virus serioz, një virus që i ka lënë të paralizuar anën e djathtë të fytyrës … dhe ai do të duhet të marrë pak kohë për të punuar për t’u përmirësuar.

Këngëtari 28 vjecar, postoi një video të premten duke u shpjeguar fansave pse i është dashur të shtyjë disa shfaqje gjatë javës së kaluar, duke shpjeguar se është diagnostikuar me sindromën Ramsay Hunt. Bieber thotë se ka prekur një nerv në veshin e tij, duke shkaktuar paralizën.

Siç shihet në video, Justin nuk është në gjendje të mbyllë njërin sy dhe mund të buzëqeshë vetëm me njërën anë të gojës.

Ndërsa JB u kërkon falje fansave për mungesën e shfaqjeve të fundit, ai thotë se e gjithë kjo është “shumë serioze” dhe se do t’i duhet të marrë një pushim të papërcaktuar për të punuar në mënyrë që të shërohet.

“Për ata që janë të frustruar nga anulimet e mia të shfaqjeve të ardhshme, unë thjesht fizikisht, natyrisht, nuk jam në gjendje t’i bëj ato,” tha ai. “Kjo është shumë serioze siç mund ta shihni. Do të doja që të mos ishte kështu, por padyshim që trupi im po më thotë se duhet të ngadalësoj.

“Shpresoj që ju ta kuptoni. Unë thjesht do ta përdor këtë kohë për të pushuar dhe për t’u çlodhur dhe për t’u rikthyer në 100% në mënyrë që të mund të bëj atë për të cilën kam lindur.”

Ai thotë se ka bërë ushtrime për fytyrën dhe se me punë, gjithçka do të kthehet në normalitet – thjesht nuk është e qartë se sa kohë do të zgjasë.

Sipas klinikës Mayo, sindroma Ramsay Hunt “shfaqet kur një shpërthim i herpesit prek nervin e fytyrës pranë njërit prej veshëve tuaj”.

Virusi mund të shkaktojë paralizë të fytyrës dhe humbje të dëgjimit.

Burimi: TMZ