Larsa Pippen pozon me bikini me printe zebre në Miami

Ylli i “Real Housewives of Miami”, Larsa Pippen ka veshur vesh një palë bikini me printe zebre ndërsa pushon në plazhin e Miamit.

Ajo po kthehet në rolin e saj si një Amvise Bravo.

Ish-shoqja e Kim Kardashian, 47 vjeç, mrekulloi plazhin me trupin e saj, veshjen dhe pajisjet luksoze për të qëndruar në rërë, duke mos humbur shansin për të rënë në sy.

Burimi: Daily Mail