Marina Britanike po trajnon oficerë për të veshur kostume fluturuese të ndërtuara nga ‘Iron Man i jetës reale’

Kur Richard Browning e bëri Iron Man-in e tij të parë si kostum fluturues në 2017, ai e tantalizoi botën. Tani, kompania e tij Gravity Industries, e cila prodhon kostume fluturuese, ka lëshuar një video të fluturimit të marinsave britanikë me jet suite në YouTube. Padyshim, videoja është bërë virale dhe njerëzit duket se nuk mund të ngopen me të. Vështirë se do të ketë ndonjë që nuk është i magjepsur nga fluturimi njerëzor.

Admirali Toni Radakin, kreu profesionist i Shërbimit Detar Britanik, e shpërndau klipin e stërvitjes trajnuese në Twitter. Ai shkroi se kostumet fluturuese ishin kompleti më i fundit që ndryshonte lojën. Ndërsa disa përdorues ishin të magjepsur, të tjerët theksuan rreziqet e përdorimit të teknologjisë në Marinë.

Në video, që është intensifikuar nga muzika e sfondit të aksionit shkencor, e cila e bën atë të duket si një përzierje e Tom Cruise’s Mission impossible dhe Christopher Nolan’s World Tenet, është vërtet e kënaqshme që qeniet njerëzore fluturuese nuk janë rezultat i imazheve të gjeneruara nga kompjuteri (CGI).

Burimi: News18