Messenger do t’ju njoftojë nëse dikush kap një ‘screenshot’ të bisedës suaj

Shefi ekzekutiv i Meta, Mark Zuckerberg njoftoi një veçori të re të madhe për Facebook Messenger, një funksion që do të përmirësojë ndjeshëm privatësinë në platformë: Njoftimet kur dikush bën ‘screenshot’ mesazhet tuaja që zhduken në një Secret Conversation.

Përditësim i ri për bisedat e enkriptuara të Messenger-it, në mënyrë që të merrni një njoftim nëse dikush kap një pamje nga ekrani i një mesazhi që zhduket,” shkroi Zuckerberg më 27 janar 2022. “Ne po shtojmë gjithashtu GIF, stickers dhe reagime ndaj sekrete gjithashtu.”

Veçoria e njoftimit të ‘screenshot-it’ të ekranit do t’i ndihmojë përdoruesit të qëndrojnë të informuar.

Facebook prezantoi për herë të parë mesazhet që zhduken në nëntor 2020, si në Messenger ashtu edhe në Instagram. Lëvizja ishte pjesë e një përpjekjeje më të madhe për të ofruar mbrojtje shtesë në të gjithë platformat e mesazheve të kompanisë, me WhatsApp që nxorri një funksion të ngjashëm vetëm disa javë më parë.

Burimi: Slash Gear