Kjo kompani dëshiron t’ju paguajë juve dhe qenit tuaj 9000 € për t’u bërë vegan për vetëm tre muaj

Dëshironi të fitoni 7,500 £ (9,015 €) duke shpëtuar planetin? Epo, kjo mund të jetë një mundësi për ju.

Një kompani ushqimore për kafshët shtëpiake kërkon t’i paguajë një pronari qeni një pagë prej 30,000 £ (proporcionale) për tre muaj. Gjithçka që ata duhet të bëjnë është të bëhen vegan… së bashku me qenin e tyre.

OMNI, një kompani ushqimore me bazë bimore për qen, është në kërkim të një çifti njerëzor dhe qensh për të hequr të gjitha produktet me bazë shtazore për tre muaj.

Kandidati (njerëzor) do të duhet të mbajë një regjistër të plotë të përvojës së tij, si pronari ashtu edhe kafshët shtëpiake, duke monitoruar shëndetin, nivelet e energjisë dhe sjelljen e tyre.

Në këmbim, aplikanti i suksesshëm do të marrë 2,500 £ (3,005 €) në muaj, së bashku me një furnizim tre mujor me ushqim vegan për qen.

Kompania po kërkon informacion të detajuar në lidhje me eksperiencën e pjesëmarrësve. Përshkrimi i punës shpjegon se “një pyetësor javor do të ofrohet për të dhënë komente mbi faktorë të tillë si shëndeti, nivelet e energjisë, sjellja, lëvizjet e zorrëve, modeli i gjumit dhe atributet fizike si pesha, lëkura dhe gjendja e flokëve/leshit”.

Për qenin e përzgjedhur, ka gjithashtu premtimin e lodrave të qëndrueshme të qenve dhe ushqimeve vegane në njohje të punës së tyre të palodhur dhe kontributit në projekt.

Aktualisht, kjo mundësi është e hapur vetëm për pronarët e qenve me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, me aplikimet që mbyllen më 31 janar.

Burimi: Euronews